7reacties

Brandweer kiept brandende container leeg


Rond 23.40 uur is er aan de Weg door de Rijpel in de Rijpelberg brand ontstaan in een container met bouwafval. De brandweer heeft de container leeg moeten kiepen om zo de brand goed te kunnen bestrijden.
In de container zaten diverse brandbare materialen die uit de Emté-supermarkt aan de Wederhof komen. Deze supermarkt wordt momenteel verbouwd tot een Jumbo. Ter hoogte van de brand werd de Weg door de Rijpel tijdelijk afgesloten in beide richtingen. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend, er werd op het moment van de brand niet meer gewerkt. Een voorbijganger heeft de brand gemeld.
Onderstaande foto’s werden gemaakt door Harrie Fotografie.

Nieuw Helmonds nieuws
7 reacties
Reageer

wel handig als je al zo'n kiepwagen hebt staan

Er stond geen kiepwagen. Brandweer kwam zelf met een kiepwagen want met gewoon spuiten kregen ze de vlammen niet uit. Wel toen ze de container hebben omgekiept.

Ook Hart van Nederland (van SBS6) besteedde vanochtend aandacht aan deze containerbrand en plaatste dit filmpje dat Harrie Fotografie maakte.

Jezus ik dacht eindelijk In een betere buurt te zitten..... Van Willem prinzenstraat naar rijpelberg.. Bijna net zo erg 🤦‍♂️

@Selena

Heel Helmond glijdt af. ik zie het per jaar verslechteren in de binnenstad. Bijna de helft van de mensen hier spreekt niet voldoende Nederlands om de regels te begrijpen.

Volgens mijn is er een fout opgetreden bij de tijd het moet nog 23:40 worden

mariola oosterbos

Wa de kostttt

Mieke Keulens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: