Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.197 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Rond 23.40 uur is er aan de Weg door de Rijpel in de Rijpelberg brand ontstaan in een container met bouwafval. De brandweer heeft de container leeg moeten kiepen om zo de brand goed te kunnen bestrijden.
In de container zaten diverse brandbare materialen die uit de Emté-supermarkt aan de Wederhof komen. Deze supermarkt wordt momenteel verbouwd tot een Jumbo. Ter hoogte van de brand werd de Weg door de Rijpel tijdelijk afgesloten in beide richtingen. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend, er werd op het moment van de brand niet meer gewerkt. Een voorbijganger heeft de brand gemeld.
Onderstaande foto’s werden gemaakt door Harrie Fotografie.

7 reacties:

wel handig als je al zo’n kiepwagen hebt staan

Beantwoorden

Er stond geen kiepwagen. Brandweer kwam zelf met een kiepwagen want met gewoon spuiten kregen ze de vlammen niet uit. Wel toen ze de container hebben omgekiept.

Beantwoorden

Ook Hart van Nederland (van SBS6) besteedde vanochtend aandacht aan deze containerbrand en plaatste dit filmpje dat Harrie Fotografie maakte.

Beantwoorden

Jezus ik dacht eindelijk In een betere buurt te zitten….. Van Willem prinzenstraat naar rijpelberg.. Bijna net zo erg ????‍♂️

Beantwoorden

@Selena

Heel Helmond glijdt af. ik zie het per jaar verslechteren in de binnenstad. Bijna de helft van de mensen hier spreekt niet voldoende Nederlands om de regels te begrijpen.

Beantwoorden

Volgens mijn is er een fout opgetreden bij de tijd het moet nog 23:40 worden

Beantwoorden

Wa de kostttt

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *