8reacties

Brommobiel schept 3 fietsers in Mierlo-Hout


Ter hoogte van de kerk in de Hoofdstraat in Mierlo-Hout werden 3 fietsers geschept door een oudere vrouw in haar brommobiel. Dat gebeurde kort na half 2 vanmiddag. Een omstander liet weten dat 2 fietsers gewond raakten en naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Nieuw Helmonds nieuws
8 reacties
Reageer

Staat ie door de klap gedraaid? Anders klopt er iets niet aan de rijrichting

Peter Verberne

Die rot dingen moeten ze van weg af hallen .

Elly Verberne

Jezusssss dan is deze toch hard gegaan

Anja van der Vorst

Hup rijbewijs afpakken, levens gevaarlijk die oudere. Net formule 1

Joey van Lieshout

Die hebben niet eens een rijbewijs pfff

Latoya Herman

Is de vrouw op die foto de eigenaresse? Want dan had ze misschien onherkenbaar kunnen worden gemaakt (voor privacyredenen).

Trees Oudebroek

Tja, het blijft een nadeel van die dingen dat ze vaak bestuurt worden door mensen die voor geen meter kunnen rijden. En wat ik persoonlijk helemaal te gek voor woorden vindt, zijn die terug-gekeurde auto's; daarvan rijden er ook steeds meer rond in de stad. Dan kan zo'n brokkenpiloot met een reguliere auto gaan rond crossen omdat daar een "45 KM" auto van is gemaakt. Ik heb ooit achter zo'n zogenaamde brommobiel gereden die met 80 over de Deurnseweg vloog. Levensgevaarlijk.

Mevrouw was al op leeftijd ,naar mijn mening ook niet meer in staat om te mogen rijden, ze wilde Remmen Maar gaf gas en schepte zo de fietsers en belande tegen de paal hopelijk is het goed gekomen met alle 3 de mensen het Waren BTW 2 fietsers .

XAmandax Gubbels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: