Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.139 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

8 reacties:

Staat ie door de klap gedraaid? Anders klopt er iets niet aan de rijrichting

Beantwoorden

Die rot dingen moeten ze van weg af hallen .

Beantwoorden

Jezusssss dan is deze toch hard gegaan

Beantwoorden

Hup rijbewijs afpakken, levens gevaarlijk die oudere. Net formule 1

Beantwoorden

Die hebben niet eens een rijbewijs pfff

Beantwoorden

Is de vrouw op die foto de eigenaresse? Want dan had ze misschien onherkenbaar kunnen worden gemaakt (voor privacyredenen).

Beantwoorden

Tja, het blijft een nadeel van die dingen dat ze vaak bestuurt worden door mensen die voor geen meter kunnen rijden. En wat ik persoonlijk helemaal te gek voor woorden vindt, zijn die terug-gekeurde auto’s; daarvan rijden er ook steeds meer rond in de stad. Dan kan zo’n brokkenpiloot met een reguliere auto gaan rond crossen omdat daar een “45 KM” auto van is gemaakt. Ik heb ooit achter zo’n zogenaamde brommobiel gereden die met 80 over de Deurnseweg vloog. Levensgevaarlijk.

Beantwoorden

Mevrouw was al op leeftijd ,naar mijn mening ook niet meer in staat om te mogen rijden, ze wilde Remmen Maar gaf gas en schepte zo de fietsers en belande tegen de paal hopelijk is het goed gekomen met alle 3 de mensen het Waren BTW 2 fietsers .

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *