2reacties

De burgemeester en wethouders lazen voor


Vanochtend was de aftrap van de Nationale Voorleesdagen middels een voorleesontbijt. Burgemeester Elly Blanksma en haar wethouders hebben hierbij voorgelezen op verschillende basisscholen en peuterspeelzalen.
Tijdens het Nationale Voorleesontbijt vinden verschillende activiteiten plaats om kinderen te enthousiasmeren. Bekenden én onbekenden lezen voor aan kleuters en peuters die zelf nog niet kunnen lezen, met als doel het voorlezen te stimuleren. Dit jaar staat het prentenboek van het jaar 2018 centraal: Ssst! de tijger slaapt door Britta Teckentrup.
Burgemeester Blanksma heeft voorgelezen op PSZ De Rakt. Samen met jeugdburgemeester Pauline Ackermans werd zij ontvangen door een grote groep kinderen en leerkrachten. Naast de aftrap van de Nationale Voorleesdagen ondertekenden de burgemeester en jeugdburgemeester een oorkonde ter ere van het 40-jarig werkjubileum van Juf Bertie.
Wethouder Erik de Vries was vanochtend te vinden op KC Mozaïek, wethouder Jos van Bree op KDV Dikkie Dik, wethouder Paul Smeulders las voor op BS De Lindt, wethouder Margreet de Leeuw op KDV Dik Trom, wethouder Frans Stienen op de Jorisschool en tot slot wethouder Nathalie van der Zanden op BS Talentrijk locatie Betuwehof.

Nieuw Helmonds nieuws
2 reacties
Reageer

Ook de spelers van Helmond Sport lazen gisteren voor. Zij gingen langs bij De Toverhoed, De Vuurvogel, Basisschool Dierdonk, Basisschool Talentrijk, Wilhelminaschool en Basisschool De Goede Herder.
Harrie van der Sanden maakte de onderstaande foto van Robert Braber op de Wilhelminaschool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: