Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.225 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vanochtend was de aftrap van de Nationale Voorleesdagen middels een voorleesontbijt. Burgemeester Elly Blanksma en haar wethouders hebben hierbij voorgelezen op verschillende basisscholen en peuterspeelzalen.
Tijdens het Nationale Voorleesontbijt vinden verschillende activiteiten plaats om kinderen te enthousiasmeren. Bekenden én onbekenden lezen voor aan kleuters en peuters die zelf nog niet kunnen lezen, met als doel het voorlezen te stimuleren. Dit jaar staat het prentenboek van het jaar 2018 centraal: Ssst! de tijger slaapt door Britta Teckentrup.
Burgemeester Blanksma heeft voorgelezen op PSZ De Rakt. Samen met jeugdburgemeester Pauline Ackermans werd zij ontvangen door een grote groep kinderen en leerkrachten. Naast de aftrap van de Nationale Voorleesdagen ondertekenden de burgemeester en jeugdburgemeester een oorkonde ter ere van het 40-jarig werkjubileum van Juf Bertie.
Wethouder Erik de Vries was vanochtend te vinden op KC Mozaïek, wethouder Jos van Bree op KDV Dikkie Dik, wethouder Paul Smeulders las voor op BS De Lindt, wethouder Margreet de Leeuw op KDV Dik Trom, wethouder Frans Stienen op de Jorisschool en tot slot wethouder Nathalie van der Zanden op BS Talentrijk locatie Betuwehof.

2 reacties:

Beantwoorden

Ook de spelers van Helmond Sport lazen gisteren voor. Zij gingen langs bij De Toverhoed, De Vuurvogel, Basisschool Dierdonk, Basisschool Talentrijk, Wilhelminaschool en Basisschool De Goede Herder.
Harrie van der Sanden maakte de onderstaande foto van Robert Braber op de Wilhelminaschool.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *