22reacties

De visboer in de Ameidestraat is failliet


Vishandel Vitaminen Zee BV in de Ameidestraat is afgelopen dinsdag door de rechtbank failliet verklaard. Op de winkelruiten hangen 3 A4-tjes met de mededeling “Gesloten i.v.m Overname Binnenkort weer geopend!!!” Mr. Martijn Kemps is als curator aangesteld.
Hoewel officieel handelend onder Schaap’s Vishandel, is die viswinkel bij Helmonders beter bekend als De Visscher. Niet zo raar, zo heet die zaak namelijk al sinds 1983. Toen Fons de Visscher 4 jaar geleden zijn viswinkel verkocht, bleef die naam tot de dag van vandaag op de gevel staan.

Zelf heeft Fons de Visscher inmiddels 2 luxe succesvolle visrestaurants in Amsterdam, The Seafood Bar genaamd. De eerste (sinds 2012) zit in de meest exclusieve buurt van die stad (praktisch op de hoek van de PC Hooftstraat) en vorige maand werd midden in het centrum nummer 2 geopend.

Nieuw Helmonds nieuws
22 reacties
Reageer

Sonde!

Dat krijg je ervan als je werknemers weed staan te roken aan de achterdeur.

De stad loopt langzaam leeg

Volgens mij is dat aanplakbiljet op de ruit een beetje fake. Ik kan me niet voorstellen dat een curator de winkel sluit als hij echt bezig is met een opvolger die het binnenkort wil overnemen.
Maar eerlijk is eerlijk, die Fons de Visscher doet het niet slecht als ik zijn website bekijk. Prachtig! Dat hij er op de Ameidestraat nu ook maar eentje begint.
.

die vis is ook veel te duur,bij de lidl in de heistraat 3 haringen met uitjes 2.39 euro en harstikke lekkere haring.dan ben je toch gek als je bij de viswinkel meer als het dubbele moet betalen.

Faillet idd de stad loopt zo langzaam leeg .

Tijd voor wat vernieuwing!

Wat een verrassing hahaha... Hilde

In geldrop zit pas een goede viswinkel (van den berg)...veel beter dan deze viswinkel..

Kon je op wachten Nicole

@paling op maandag 27 april 2015 om 17:31:

Veel van eten kerel....jij snapt het

Mierloseweg.....

Komt al een nieuwe in....

Deze viswinkel had de naam de Visscher maar had niet de kwaliteit van de eerste eigenaar was gewoon rotzooi daar dus been het eens met Suze Ehrismann voor goede vis ga naar de Bus

Was een goeije jah. Tot het over werd genomen. Toen werd t 1 grote puinhoop. Al t personeel weg. En thankQ! ;-)

och gwen jij kunt de vis achter bij jou uit de sloot vissen

Zonde zonde zonde maar wel te verwachten

Jammer? nou niet echt ga maar naar de echte visboer op de mierloseweg dit is de moeite waard en hij levert echte verse vis en kwaliteit.

Vroeger nog bij Fons gewerkt en 2 jaar terug bij de nieuwe eigenaren ... Was echt n groot verschil ... Qua kwaliteit en organisatie ..

Ja daar heb je helemaal gelijk in, en in Deurne ook daar staat ook zowat alles leeg in de verkoop of verhuur. Het is overal een trieste bedoeling.

Ja jammmer dat ze een goed zaak naar de klote hebben geholpen

Hopelijk hebben ze de stroom niet uitgezet, want anders gaat het echt stinken in de binnenstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: