Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.078 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
22reacties

Vishandel Vitaminen Zee BV in de Ameidestraat is afgelopen dinsdag door de rechtbank failliet verklaard. Op de winkelruiten hangen 3 A4-tjes met de mededeling “Gesloten i.v.m Overname Binnenkort weer geopend!!!” Mr. Martijn Kemps is als curator aangesteld.
Hoewel officieel handelend onder Schaap’s Vishandel, is die viswinkel bij Helmonders beter bekend als De Visscher. Niet zo raar, zo heet die zaak namelijk al sinds 1983. Toen Fons de Visscher 4 jaar geleden zijn viswinkel verkocht, bleef die naam tot de dag van vandaag op de gevel staan.

Zelf heeft Fons de Visscher inmiddels 2 luxe succesvolle visrestaurants in Amsterdam, The Seafood Bar genaamd. De eerste (sinds 2012) zit in de meest exclusieve buurt van die stad (praktisch op de hoek van de PC Hooftstraat) en vorige maand werd midden in het centrum nummer 2 geopend.

22 reacties:

Sonde!

Beantwoorden

Dat krijg je ervan als je werknemers weed staan te roken aan de achterdeur.

Beantwoorden

De stad loopt langzaam leeg

Beantwoorden
Jacqueline van Duijnhoven

Volgens mij is dat aanplakbiljet op de ruit een beetje fake. Ik kan me niet voorstellen dat een curator de winkel sluit als hij echt bezig is met een opvolger die het binnenkort wil overnemen.
Maar eerlijk is eerlijk, die Fons de Visscher doet het niet slecht als ik zijn website bekijk. Prachtig! Dat hij er op de Ameidestraat nu ook maar eentje begint.
.

Beantwoorden

die vis is ook veel te duur,bij de lidl in de heistraat 3 haringen met uitjes 2.39 euro en harstikke lekkere haring.dan ben je toch gek als je bij de viswinkel meer als het dubbele moet betalen.

Beantwoorden

Faillet idd de stad loopt zo langzaam leeg .

Beantwoorden

Tijd voor wat vernieuwing!

Beantwoorden

Wat een verrassing hahaha… Hilde

Beantwoorden

In geldrop zit pas een goede viswinkel (van den berg)…veel beter dan deze viswinkel..

Beantwoorden

Kon je op wachten Nicole

Beantwoorden
Hilde Caris-Smits

@paling op maandag 27 april 2015 om 17:31:

Veel van eten kerel….jij snapt het

Beantwoorden

Mierloseweg…..

Beantwoorden

Komt al een nieuwe in….

Beantwoorden

Deze viswinkel had de naam de Visscher maar had niet de kwaliteit van de eerste eigenaar was gewoon rotzooi daar dus been het eens met Suze Ehrismann voor goede vis ga naar de Bus

Beantwoorden

Was een goeije jah. Tot het over werd genomen. Toen werd t 1 grote puinhoop. Al t personeel weg. En thankQ! 😉

Beantwoorden
Gwendolyn Vullings

och gwen jij kunt de vis achter bij jou uit de sloot vissen

Beantwoorden

Zonde zonde zonde maar wel te verwachten

Beantwoorden

Jammer? nou niet echt ga maar naar de echte visboer op de mierloseweg dit is de moeite waard en hij levert echte verse vis en kwaliteit.

Beantwoorden

Vroeger nog bij Fons gewerkt en 2 jaar terug bij de nieuwe eigenaren … Was echt n groot verschil … Qua kwaliteit en organisatie ..

Beantwoorden

Ja daar heb je helemaal gelijk in, en in Deurne ook daar staat ook zowat alles leeg in de verkoop of verhuur. Het is overal een trieste bedoeling.

Beantwoorden
Karin Cornelissen

Ja jammmer dat ze een goed zaak naar de klote hebben geholpen

Beantwoorden

Hopelijk hebben ze de stroom niet uitgezet, want anders gaat het echt stinken in de binnenstad.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *