6reacties

Dronken 19-jarige reed pa’s Audi total loss


Een 19-jarige bestuurder uit Helmond reed op de Rivierensingel in Brouwhuis de Audi van zijn vader total loss. Na een blaastest constateerde de politie dat hij teveel alcohol had gedronken en hield hem daarop aan. Op het politiebureau werd een ademanalyse afgenomen, waar hij 785 u/gl blies. Voor beginnend bestuurders ligt de alcohollimiet op 0,2 promille (zo’n 100 ugl).
Het rijbewijs van de beginnend bestuurder werd ingevorderd. Tegen betaling van 840 euro moet hij verplicht een cursus EMA (Educatieve Maatregel Alcohol en verkeer) volgen. Hij kan tevens een alcoholslotprogramma voor de duur van 2 jaar verwachten. Uiteraard krijgt hij ook een proces-verbaal voor rijden onder invloed.

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

Goh.... wat erg....

(Proest!)

The Sighing Dutchman

Muahaha!

Hopelijk betaald de verzekering ook niet uit, maar mag ie het eigen zak betalen, wordt het een leermoment dat iets langer duurt dan zijn roes.

Mooie passende represailles

Sukkol!

Pa zal de boetes wel betalen denk ik, als je zo'n dure auto aan je zoon even meegeeft zal hij hier ook niet van wakker liggen.

Brouwhuis is een kinderrijke omgeving. Los van de boete, sancties en het niet vergoeden van materiële schade: de bestuurder heeft rondgereden tót hij op deze plek uiteindelijk zijn macht over het stuur verloor. Onacceptabel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: