Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.327 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Een 19-jarige bestuurder uit Helmond reed op de Rivierensingel in Brouwhuis de Audi van zijn vader total loss. Na een blaastest constateerde de politie dat hij teveel alcohol had gedronken en hield hem daarop aan. Op het politiebureau werd een ademanalyse afgenomen, waar hij 785 u/gl blies. Voor beginnend bestuurders ligt de alcohollimiet op 0,2 promille (zo’n 100 ugl).
Het rijbewijs van de beginnend bestuurder werd ingevorderd. Tegen betaling van 840 euro moet hij verplicht een cursus EMA (Educatieve Maatregel Alcohol en verkeer) volgen. Hij kan tevens een alcoholslotprogramma voor de duur van 2 jaar verwachten. Uiteraard krijgt hij ook een proces-verbaal voor rijden onder invloed.

papa's Audi

6 reacties:

Goh…. wat erg….

(Proest!)

Beantwoorden
The Sighing Dutchman

Muahaha!

Beantwoorden

Hopelijk betaald de verzekering ook niet uit, maar mag ie het eigen zak betalen, wordt het een leermoment dat iets langer duurt dan zijn roes.

Beantwoorden

Mooie passende represailles

Sukkol!

Beantwoorden

Pa zal de boetes wel betalen denk ik, als je zo’n dure auto aan je zoon even meegeeft zal hij hier ook niet van wakker liggen.

Beantwoorden

Brouwhuis is een kinderrijke omgeving. Los van de boete, sancties en het niet vergoeden van materiële schade: de bestuurder heeft rondgereden tót hij op deze plek uiteindelijk zijn macht over het stuur verloor. Onacceptabel.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *