6reacties

Lantaarnpaal plat na dronkenmansrit


Een 31-jarige bestuurder uit Helmond reed vanmiddag rond 17.30 uur vlakbij de rotonde op de Brandevoortse Dreef met zijn personenauto een lantaarnpaal omver. De bestuurder en de 3 inzittenden bleven daarbij ongedeerd.
Te voet verlieten de 4 verlieten daarna de plaats van het ongeval. De politie hield de gevluchte bestuurder aan op de Burgemeester Krollaan. Op het politiebureau blies hij 515 Ugl (waar 220 Ugl is toegestaan). Naast een boete betekent dat alcoholgehalte automatisch een verplichte verkeersveiligheidscursus van enkele dagen die hij zelf moet betalen.
De bestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs. Hij bleek al al 10 jaar zonder rijbewijs te rijden. Tenslotte bleek de auto onverzekerd en het kenteken geschorst.
Onderstaande foto’s werden door de politie gemaakt.

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

Alweer polen...

Gelukkig raakte deze randdebiel alleen een lantaarnpaal en geen mede weggebruiker !! Wat een eikel om zo achter het stuur te stappen, ik tel hier in een keer vijf overtredingen. Maar meneer zal er verder wel weer goed vanaf komen.

Het zijn geen 5 overtredingen; er zitten een paar misdrijven tussen. Overigens kom je totaal uit op 6, want het verlaten van de plaats van het ongeval is ook een misdrijf.

@jopie het was gewoon een nederlander

Het moest een keer gebeuren. Ben blij dat zijn zoon niet in de auto zat. Ook dat gebeurde regelmatig.

Nou dan weet jij meer als ik want ik heb nooit achter het stuur gezeten met mijn zoon in de auto en als jij er anders over denkt dan moet je dat in mijn gezicht komen zeggen

slap argument

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: