Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.153 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Een 31-jarige bestuurder uit Helmond reed vanmiddag rond 17.30 uur vlakbij de rotonde op de Brandevoortse Dreef met zijn personenauto een lantaarnpaal omver. De bestuurder en de 3 inzittenden bleven daarbij ongedeerd.
Te voet verlieten de 4 verlieten daarna de plaats van het ongeval. De politie hield de gevluchte bestuurder aan op de Burgemeester Krollaan. Op het politiebureau blies hij 515 Ugl (waar 220 Ugl is toegestaan). Naast een boete betekent dat alcoholgehalte automatisch een verplichte verkeersveiligheidscursus van enkele dagen die hij zelf moet betalen.
De bestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs. Hij bleek al al 10 jaar zonder rijbewijs te rijden. Tenslotte bleek de auto onverzekerd en het kenteken geschorst.
Onderstaande foto’s werden door de politie gemaakt.

6 reacties:

Alweer polen…

Beantwoorden

Gelukkig raakte deze randdebiel alleen een lantaarnpaal en geen mede weggebruiker !! Wat een eikel om zo achter het stuur te stappen, ik tel hier in een keer vijf overtredingen. Maar meneer zal er verder wel weer goed vanaf komen.

Beantwoorden

Het zijn geen 5 overtredingen; er zitten een paar misdrijven tussen. Overigens kom je totaal uit op 6, want het verlaten van de plaats van het ongeval is ook een misdrijf.

Beantwoorden

@jopie het was gewoon een nederlander

Beantwoorden

Het moest een keer gebeuren. Ben blij dat zijn zoon niet in de auto zat. Ook dat gebeurde regelmatig.

Beantwoorden

Nou dan weet jij meer als ik want ik heb nooit achter het stuur gezeten met mijn zoon in de auto en als jij er anders over denkt dan moet je dat in mijn gezicht komen zeggen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *