9reacties

En wéér een autobrand, nu in Helmond Noord


Vannacht om 01.13 uur rukte de brandweer uit voor een autobrand in de Isidoor Opsomerstraat in Helmond Noord. Bij aankomst sloegen de vlammen uit de voorkant van de geparkeerde personenauto. Door het snelle optreden van de brandweer was de brand snel geblust maar de auto kon niet gered worden en deze is dan ook total loss. Er raakte niemand gewond bij de brand.
Waardoor de auto is gaan branden is nog niet vastgesteld, maar brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie roept daarom mensen op die iets verdachts hebben gezien of gehoord zich te melden via 0900 – 8844. Het is met de regelmaat van de klok dat er de laatste tijd in Helmond auto’s door brand worden getroffen.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 5 foto’s.

In de reacties hieronder staat een update

.

Nieuw Helmonds nieuws
9 reacties
Reageer

Is het zou zo moeilijk om die pyromaan te vangen? Dat ze gvd van andermans spullen afblijven!!

Inge Martinali

Terreur !! Kun je weinig aan doen

Rietje Verbiest

Update:
Zojuist werd bekend gemaakt dat de brandweer vermoedt dat het om brandstichting gaat en dat de politie verder onderzoek doet.

Baba niet normaal meer ze weten zeker niet dat sommige mensen er hard voor moeten werken om een auto te kunnen kopen blijf van andermans spullen af ????????????

Jolanda Swinkels

O wa erg

Nelly Thijssen

Zoals ze in den Haag dan roepen verward persoon hahahaha

John Tilburgs

Iets snap ik niet goed. Tegenwoordig hangen overal camera's. Er zijn de laatste tijd behoorlijk wat autobranden geweest. Is er nooit iemand in de buurt van een auto te zien, voordat de auto in de fik gaat?

Da Snapte toch nie dat ze die gast niet te pakke krijge..als het dezelfde persoon is van de vorige autobrande...tot tie een politieauto in de hens zet...hallo Fikkie,jou vinden en pakke we dezelfde dag nog????????????????????

Vandaar die helikopter die steeds heen en weer vloog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: