Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.197 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Vannacht om 01.13 uur rukte de brandweer uit voor een autobrand in de Isidoor Opsomerstraat in Helmond Noord. Bij aankomst sloegen de vlammen uit de voorkant van de geparkeerde personenauto. Door het snelle optreden van de brandweer was de brand snel geblust maar de auto kon niet gered worden en deze is dan ook total loss. Er raakte niemand gewond bij de brand.
Waardoor de auto is gaan branden is nog niet vastgesteld, maar brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie roept daarom mensen op die iets verdachts hebben gezien of gehoord zich te melden via 0900 – 8844. Het is met de regelmaat van de klok dat er de laatste tijd in Helmond auto’s door brand worden getroffen.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 5 foto’s.

In de reacties hieronder staat een update

.

9 reacties:

Is het zou zo moeilijk om die pyromaan te vangen? Dat ze gvd van andermans spullen afblijven!!

Beantwoorden

Terreur !! Kun je weinig aan doen

Beantwoorden

Update:
Zojuist werd bekend gemaakt dat de brandweer vermoedt dat het om brandstichting gaat en dat de politie verder onderzoek doet.

Beantwoorden

Baba niet normaal meer ze weten zeker niet dat sommige mensen er hard voor moeten werken om een auto te kunnen kopen blijf van andermans spullen af ????????????

Beantwoorden

O wa erg

Beantwoorden

Zoals ze in den Haag dan roepen verward persoon hahahaha

Beantwoorden

Iets snap ik niet goed. Tegenwoordig hangen overal camera’s. Er zijn de laatste tijd behoorlijk wat autobranden geweest. Is er nooit iemand in de buurt van een auto te zien, voordat de auto in de fik gaat?

Beantwoorden

Da Snapte toch nie dat ze die gast niet te pakke krijge..als het dezelfde persoon is van de vorige autobrande…tot tie een politieauto in de hens zet…hallo Fikkie,jou vinden en pakke we dezelfde dag nog????????????????????

Beantwoorden

Vandaar die helikopter die steeds heen en weer vloog

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *