6reacties

Fietsster gewond na ongeval in Mierlo-Hout


Een vrouw op een fiets is vanochtend rond kwart voor 11 aangereden door een personenauto die afsloeg. Dat gebeurde op de Hoofdstraat in Mierlo-Hout. Zij is met letsel onder meer aan haar hoofd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.
Harrie Fotografie maakte de 4 foto’s.

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

Sterkte vrouwke!

Die fietsers fietsen ook veelste hard overal
En kijke nie uit met zn oral b tandeborstel oordopjes en telefoon
Eige schuld

Is ook echt een rotstuk daar, word niet omgekeken naar fietsers of voetgangers, vanuit de parkeerplekken staan haaientanden en vanuit daar nog een keer naar de weg. Word gewoon dwars doorheen gekeken.

Je weet alleen dat de automobilist afsloeg. Zegt niets over de fietster. Reed ze op het fietspad, of kwam ze wellicht vanaf de Jumbo, over het 'trottoir' , om bij de fotograaf linksaf te slaan? Dat weet je dus allemaal niet. Dus zinloos om hier iemand volledig de schuld te geven.
Hoewel, de fietser is, als kwetsbare verkeersdeelnemer, wel beschermd.

Els van Duijnhoven

Er is net op een andere site gereageerd door de dochter van de bestuurster de bestuurder van de auto had last van de laagstaande zon en had de fietster niet gezien

ik zeg 1 ding het word steeds drukker op de weg je hebt vort ogen achter en voor nodig ,er word overell te haastig gereden ,alle voer tuigen ,kijk uit mensen

Hans van Hoof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: