Buiten is het 7 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.389 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

6 reacties:

Sterkte vrouwke!

Beantwoorden

Die fietsers fietsen ook veelste hard overal
En kijke nie uit met zn oral b tandeborstel oordopjes en telefoon
Eige schuld

Beantwoorden

Is ook echt een rotstuk daar, word niet omgekeken naar fietsers of voetgangers, vanuit de parkeerplekken staan haaientanden en vanuit daar nog een keer naar de weg. Word gewoon dwars doorheen gekeken.

Beantwoorden

Je weet alleen dat de automobilist afsloeg. Zegt niets over de fietster. Reed ze op het fietspad, of kwam ze wellicht vanaf de Jumbo, over het ‘trottoir’ , om bij de fotograaf linksaf te slaan? Dat weet je dus allemaal niet. Dus zinloos om hier iemand volledig de schuld te geven.
Hoewel, de fietser is, als kwetsbare verkeersdeelnemer, wel beschermd.

Beantwoorden

Er is net op een andere site gereageerd door de dochter van de bestuurster de bestuurder van de auto had last van de laagstaande zon en had de fietster niet gezien

Beantwoorden

ik zeg 1 ding het word steeds drukker op de weg je hebt vort ogen achter en voor nodig ,er word overell te haastig gereden ,alle voer tuigen ,kijk uit mensen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *