2reacties

Fietsster gezocht die oudere vrouw aanreed


Op donderdagavond 14 april (de dag voor goede vrijdag) om 19.15 uur loopt een ouder echtpaar in de tunnel (Nelson Mandela genaamd) onder het spoor bij station Helmond. Een fietsster kwam roepend aanrijden en probeert het oudere stel te ontwijken, maar dat lukte niet. De vrouw van het ouder echtpaar wordt geraakt door de fietsster en komt ten val. Ook de fietsster zelf valt door deze botsing. De fietsster stapt na het ongeval op haar fiets en rijdt zonder gegevens uit te wisselen in de richting van de Annawijk.

De oudere vrouw is daarbij dusdanig gewond geraakt dat zij er nog langere tijd zoet mee is. Ondanks dat het al even geleden is, wil de politie graag de betrokken fietsster opsporen. Ze zoeken een 20 tot 35-jarige vrouw met een bruin/groene oude Gazelle damesfiets. Ze heeft kort zwart haar en is ongeveer 1,70 meter lang en heeft een gezet postuur.
Bent jij de vrouw die de politie zoekt, dan vragen ze om contact met hen op te nemen. Of heb je destijds iets gezien of weet jij misschien meer? Dan kun je dat de politie laten weten via dit tipformulier of telefonisch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Nieuw Helmonds nieuws
2 reacties
Reageer

Ik bent niet die vrouw, maar vervelend is dit wel. Aan de bewuste vrouw dan ook de oproep, blijf hier niet mee rondlipen(fietsen), maar treed naar voren.
Wellicht kunt u die oudjes nog aanklagen voor het ten val brengen, ik ken een recent geval met een ex-minister en toen wist de politie meteen te spreken over poging tot doodslag.

Over de schuldvraag kan de politie geen informatie geven. De fietsster die betrokken was bij het ongeval heeft haar fietstocht voorgezet zonder haar identiteit kenbaar te maken. Dat kan strafbaar zijn. Mogelijk heeft zij de gevolgen die de botsing had met de oudere mevrouw niet goed ingeschat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: