3reacties

Geen treinen komend weekend


Komend weekend (zaterdag 7 en zondag 8 september) rijden er geen treinen van en naar de Helmondse stations. De reden is dat er weer werkzaamheden worden uitgevoerd bij station Helmond. In plaats van treinen zet de NS bussen in. Hou rekening met een half uur extra reistijd.
Er wordt dan een perronoverkapping van het nieuwe stationsgebouw geplaatst en er vinden wat kleine werkzaamheden op de perrons plaats. Die werkzaamheden beginnen zaterdagnacht om 01.00 uur en duren volgens de planning tot maandagochtend 5.30 uur.
De werkzaamheden bij station Helmond maken onderdeel uit van het project Spoorzone. Dit project bevat onder meer een nieuw stationsgebouw, een onderdoorgang onder het spoor, een nieuwe fietsenstalling en het opknappen van het stationsgebied.
Meer informatie, heel veel foto’s, impressies en een filmpje over dit project. En je kunt de werkzaamheden nog altijd live meekijken op de bouwcam.

SpoorzoneNieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

Mooi tegelijk gepland met Festival Impact. :-(

Ik wou al net gaan zeggen.. lekker slim bedacht om dat tijdens het Impact-weekend te doen! haha!!

Geen treinen dit weekend vanwege de werkzaamheden bij het station.
Maar dat zorgt wel weer voor prachtige foto's van de officiële bouwfotografe Chantal van den Berg die zij vannacht maakte:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: