2reacties

Geen treinen van en naar Venlo


Op het traject Helmond-Venlo tussen Blerick en Horst-Sevenum rijden geen treinen door beperkingen op last van de brandweer. Dat meldt de NS om 14.36 uur. De NS verwacht een extra reistijd van meer dan 60 min. De verstoring is naar verwachting rond 16. 30 uur verholpen.
Zodra wij meer weten plaatsen we dat hieronder, weet jij meer, doe hetzelfde.

Nieuw Helmonds nieuws
2 reacties
Reageer

Dit ivm volgende melding:
1 ONGEVAL BUITEN (GEV STOF: GAS) (AARDGAS HOGE DRUK) GROOT BOLLERWEG VENLO 3271

De beperkingen tussen Blerick en Horst-Sevenum die op last van de brandweer waren opgelegd, zijn voorbij. Dat laat de NS weten. Hou nog wel rekening met een langere reistijd.

De regionale omroep LI in aanvulling op Prinfoto:

Gaslek Blerick gedicht
Het gaslek aan de Groot-Bollerweg in Blerick is gedicht. Door die gaslekkage werd het treinverkeer tussen Blerick en Helmond stilgelegd. Tijdens werkzaamheden ontstond de lekkage. Er zijn geen gewonden gevallen. Alle wegen naar het kruispunt aan de Eindhovenseweg in Blerick zijn weer opengesteld.
Een groot gebied rondom de lekkage was door de brandweer afgezet voor verkeer. Het ging om een lek in een hogedrukleiding. Inmiddels zijn de gasleidingen afgesloten. Er is geen gevaar voor de omgeving. Deskundigen en brandweer zijn ter plaatse om het lek te onderzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: