Buiten is het 22 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.652 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Op het traject Helmond-Venlo tussen Blerick en Horst-Sevenum rijden geen treinen door beperkingen op last van de brandweer. Dat meldt de NS om 14.36 uur. De NS verwacht een extra reistijd van meer dan 60 min. De verstoring is naar verwachting rond 16. 30 uur verholpen.
Zodra wij meer weten plaatsen we dat hieronder, weet jij meer, doe hetzelfde.

2 reacties:

Dit ivm volgende melding:
1 ONGEVAL BUITEN (GEV STOF: GAS) (AARDGAS HOGE DRUK) GROOT BOLLERWEG VENLO 3271

Beantwoorden

De beperkingen tussen Blerick en Horst-Sevenum die op last van de brandweer waren opgelegd, zijn voorbij. Dat laat de NS weten. Hou nog wel rekening met een langere reistijd.

De regionale omroep LI in aanvulling op Prinfoto:

Gaslek Blerick gedicht
Het gaslek aan de Groot-Bollerweg in Blerick is gedicht. Door die gaslekkage werd het treinverkeer tussen Blerick en Helmond stilgelegd. Tijdens werkzaamheden ontstond de lekkage. Er zijn geen gewonden gevallen. Alle wegen naar het kruispunt aan de Eindhovenseweg in Blerick zijn weer opengesteld.
Een groot gebied rondom de lekkage was door de brandweer afgezet voor verkeer. Het ging om een lek in een hogedrukleiding. Inmiddels zijn de gasleidingen afgesloten. Er is geen gevaar voor de omgeving. Deskundigen en brandweer zijn ter plaatse om het lek te onderzoeken.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *