8reacties

Geen treinverkeer van en naar Eindhoven


Tussen Helmond en Eindhoven is er geen treinverkeer. Dit duurt tot ongeveer 23.30 uur, zo verwacht de NS. Deze verstoring is het gevolg van de gestrande trein 9677 en een boom die over het spoor ligt. De 9677 heeft takken in de stroomafnemer van een boom die door de bliksem werd geraakt. Dat meldt ProRail om 22.38 uur. Deze defecte bovenleiding heeft naar het nu lijkt ook invloed op de treinen van en naar Deurne.

In de reacties hieronder staan updates.

Nieuw Helmonds nieuws
8 reacties
Reageer

Update 1:
Deze verstoring duurt volgens de NS tot ongeveer vannacht 01.30 uur.

Heerlijk stil hier geen treinen dat wordt slapen met het raam open!

Wilma Meulenmeesters

Update 2:
Tussen Eindhoven en Helmond rijden er nog steeds geen treinen door die defecte bovenleiding. De NS-woordvoering schat nu in dat dit duurt tot ongeveer 09.30 uur.
De boom die op de bovenleiding blijkt zo groot dat er een kraan ter plaatse moet komen. Dat meldde ProRail.

Update 3:
Er rijden nog steeds geen treinen door die boom op het spoor. De NS verwacht nu dat dit tot ongeveer 10.00 uur duurt. Er is nog geen vervangend busvervoer.

Update 4:
De NS geeft het op om te eindtijd van de verstoring te voorspellen. Ze gaven 3 minuten geleden gewoon eerlijk toe dat ze niet weten niet hoe lang dit zal duren.

Update 5:
Jawel: tussen Eindhoven en Helmond zijn de beperkingen voorbij. De NS om 11.17 uur: "De vertraging neemt af. De treinen rijden weer normaal rond 11:45 uur."

Keertje storm en heel nederland op zn kop????

Gökhan Temizkan

Helemaal met je eens Gökhan. Ons land is meteen in rep en roer als er slecht weer op komst is. Een hele hoop drukte om "weinig"!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: