Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.174 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Tussen Helmond en Eindhoven is er geen treinverkeer. Dit duurt tot ongeveer 23.30 uur, zo verwacht de NS. Deze verstoring is het gevolg van de gestrande trein 9677 en een boom die over het spoor ligt. De 9677 heeft takken in de stroomafnemer van een boom die door de bliksem werd geraakt. Dat meldt ProRail om 22.38 uur. Deze defecte bovenleiding heeft naar het nu lijkt ook invloed op de treinen van en naar Deurne.

In de reacties hieronder staan updates.

8 reacties:

Update 1:
Deze verstoring duurt volgens de NS tot ongeveer vannacht 01.30 uur.

Beantwoorden

Heerlijk stil hier geen treinen dat wordt slapen met het raam open!

Beantwoorden
Wilma Meulenmeesters

Update 2:
Tussen Eindhoven en Helmond rijden er nog steeds geen treinen door die defecte bovenleiding. De NS-woordvoering schat nu in dat dit duurt tot ongeveer 09.30 uur.
De boom die op de bovenleiding blijkt zo groot dat er een kraan ter plaatse moet komen. Dat meldde ProRail.

Beantwoorden

Update 3:
Er rijden nog steeds geen treinen door die boom op het spoor. De NS verwacht nu dat dit tot ongeveer 10.00 uur duurt. Er is nog geen vervangend busvervoer.

Beantwoorden

Update 4:
De NS geeft het op om te eindtijd van de verstoring te voorspellen. Ze gaven 3 minuten geleden gewoon eerlijk toe dat ze niet weten niet hoe lang dit zal duren.

Beantwoorden

Update 5:
Jawel: tussen Eindhoven en Helmond zijn de beperkingen voorbij. De NS om 11.17 uur: “De vertraging neemt af. De treinen rijden weer normaal rond 11:45 uur.”

Beantwoorden

Keertje storm en heel nederland op zn kop????

Beantwoorden

Helemaal met je eens Gökhan. Ons land is meteen in rep en roer als er slecht weer op komst is. Een hele hoop drukte om “weinig”!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *