9reacties

Gemeente plaatst zo’n 400 bladkorven


Vanaf komende maandag worden er in heel Helmond weer zo’n 400 bladkorven geplaatst. Een ieder kan weer bladafval (geen takken of GFT) uit de eigen tuin of dat op straat ligt in die bladkorven gooien. Daarnaast zet de gemeente extra personeel in met veegmachines en bladblazers. 
De bladkorven blijven, afhankelijk van de bladval, tot ongeveer eind december staan. Iedere week worden ze minimaal 1 keer geleegd. Op www.helmond.nl/bladkorven komen alle locaties te staan waar die bladkorven worden geplaatst.
Zie je een beschadigde bladkorf of is een bepaalde bladkorf verdwenen? Dan kun je dit melden bij de gemeente door contact op te nemen met het Klant Contact Centrum 14 0492 of door het meldingsformulier openbare ruimte op www.helmond.nl/meldpunt in te vullen.

Nieuw Helmonds nieuws
9 reacties
Reageer

Hier nog nooit geen bladkorf gehad

Claudia Zijtveld

Heb alvast een bladveger gekocht haha
Groeten

michiel Koolen

Op http://www.helmond.nl/bladkorven komen alle locaties te staan waar die bladkorven worden geplaatst.

Link werkt niet?

@Twanneman op donderdag 8 oktober 2020 om 09:22:

De link werkt nu nog niet inderdaad.

Mooi kan de jeugd ze weer omgooien als ze vol zijn ?

Ton van Woensel

Ik zie die bladkorven nooit bij Kasteel-Noord. Daar zit een goede vrouwelijke voorzitter die alles weet, althans, dat denkt zij MAAR die kan nooit iets goeds regelen met Gemeente. Dus......weer geen bladkorven. Ze kan zelf gaan vegen. 😂😂😂

John van Neerven

Kunnen ze ook gewoon een prullenbak zetten bij het bankje bij Keyserinnendael? Mijn dank is groot

Marie-josé Smulders

@Marie-josé Smulders op vrijdag 9 oktober 2020 om 13:36:

moet je voor bij de Gemeente zijn. Misschien komt het dan wel ooit goed.

De gemeente moet eerst eens zorgen dat ze de groenvoorziening fatsoenlijk onderhouden. Te grote bomen in woonwijken die zelfs wortelgroei hebben tot in de voortuinen en onder de huizen met schade tot gevolg. Wat zegt de gemeente, “ we kappen geen gezonde bomen”. Het is te zot voor woorden. Laat ze zelf de rotzooi opruimen die hun eigen bomen veroorzaken. Eikels van fietspaden halen bijvoorbeeld, levensgevaarlijke situaties door die krengen die overal liggen. We betalen toch genoeg belasting gemeente Helmond!!! Doe er dan wat mee, of moet dat allemaal naar het huis van de stad???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: