Buiten is het 20 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 103.322 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Vanaf komende maandag worden er in heel Helmond weer zo’n 400 bladkorven geplaatst. Een ieder kan weer bladafval (geen takken of GFT) uit de eigen tuin of dat op straat ligt in die bladkorven gooien. Daarnaast zet de gemeente extra personeel in met veegmachines en bladblazers. 
De bladkorven blijven, afhankelijk van de bladval, tot ongeveer eind december staan. Iedere week worden ze minimaal 1 keer geleegd. Op www.helmond.nl/bladkorven komen alle locaties te staan waar die bladkorven worden geplaatst.
Zie je een beschadigde bladkorf of is een bepaalde bladkorf verdwenen? Dan kun je dit melden bij de gemeente door contact op te nemen met het Klant Contact Centrum 14 0492 of door het meldingsformulier openbare ruimte op www.helmond.nl/meldpunt in te vullen.

9 reacties:

Hier nog nooit geen bladkorf gehad

Beantwoorden

Heb alvast een bladveger gekocht haha
Groeten

Beantwoorden

Op http://www.helmond.nl/bladkorven komen alle locaties te staan waar die bladkorven worden geplaatst.

Link werkt niet?

Beantwoorden

@Twanneman op donderdag 8 oktober 2020 om 09:22:

De link werkt nu nog niet inderdaad.

Beantwoorden

Mooi kan de jeugd ze weer omgooien als ze vol zijn ?

Beantwoorden

Ik zie die bladkorven nooit bij Kasteel-Noord. Daar zit een goede vrouwelijke voorzitter die alles weet, althans, dat denkt zij MAAR die kan nooit iets goeds regelen met Gemeente. Dus……weer geen bladkorven. Ze kan zelf gaan vegen. 😂😂😂

Beantwoorden

Kunnen ze ook gewoon een prullenbak zetten bij het bankje bij Keyserinnendael? Mijn dank is groot

Beantwoorden
Marie-josé Smulders

@Marie-josé Smulders op vrijdag 9 oktober 2020 om 13:36:

moet je voor bij de Gemeente zijn. Misschien komt het dan wel ooit goed.

Beantwoorden

De gemeente moet eerst eens zorgen dat ze de groenvoorziening fatsoenlijk onderhouden. Te grote bomen in woonwijken die zelfs wortelgroei hebben tot in de voortuinen en onder de huizen met schade tot gevolg. Wat zegt de gemeente, “ we kappen geen gezonde bomen”. Het is te zot voor woorden. Laat ze zelf de rotzooi opruimen die hun eigen bomen veroorzaken. Eikels van fietspaden halen bijvoorbeeld, levensgevaarlijke situaties door die krengen die overal liggen. We betalen toch genoeg belasting gemeente Helmond!!! Doe er dan wat mee, of moet dat allemaal naar het huis van de stad???

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *