4reacties

Getuigen van asociaal rijgedrag gezocht


Vanmiddag rond 5 uur werden politieagenten op de Noord Koninginnewal ter hoogte van de kruising met de Kluisstraat met hoge snelheid ingehaald door een zwarte Mercedes A 180. Hij kwam uit de richting van de Ameidewal en reed richting de Molenstraat. De bestuurder naderde de aldaar aanwezige voetgangersoversteekplaats en reed deze zonder snelheid te verminderen op.
Op dat moment stak op dat zebrapad een voetganger de Noord Koninginnewal over. De bestuurder moest volledig links van de weg gaan rijden om deze voetganger te ontwijken. Dat lukte en deze man kwam met de schrik vrij. Nadat de Mercedes-bestuurder staande werd gehouden, heeft de politie zijn rijbewijs ingevorderd vanwege zijn rijgedrag.
De politie wil graag in contact komen met deze voetganger en eventueel andere getuigen die meer gezien hebben van het asociale rijgedrag van deze bestuurder. Zag je iets of ben je de voetganger die bijna aangereden werd, dan vraagt de politie om hen te bellen via 0900-8844. Doe je dat liever anoniem, bel dan 0800-6070. Registratienummer: PL2100-2017089401.

In de reacties staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
4 reacties
Reageer

Mooi Zo!Eigenlijk Nog met naam En Toenaam Op FB

Jacco van Nimwegen

stond bij het hool op mijn dochter te wachten toen dat gebeurde.. heb hem alleen hard voorbij zien rijden maar de rest was uit het zicht dus heeft weinig nut om te bellen dan

monique van o.

@monique van o. op maandag 1 mei 2017 om 09:46:

altijd bellen.

Update:
Inmiddels heeft de gezochte overstekende voetganger zich gemeld bij de politie. Zij hebben voldoende informatie over dit incident ontvangen om een gedegen proces-verbaal op te maken tegen deze bestuurder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: