Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.139 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vanmiddag rond 5 uur werden politieagenten op de Noord Koninginnewal ter hoogte van de kruising met de Kluisstraat met hoge snelheid ingehaald door een zwarte Mercedes A 180. Hij kwam uit de richting van de Ameidewal en reed richting de Molenstraat. De bestuurder naderde de aldaar aanwezige voetgangersoversteekplaats en reed deze zonder snelheid te verminderen op.
Op dat moment stak op dat zebrapad een voetganger de Noord Koninginnewal over. De bestuurder moest volledig links van de weg gaan rijden om deze voetganger te ontwijken. Dat lukte en deze man kwam met de schrik vrij.Ā Nadat de Mercedes-bestuurder staande werd gehouden, heeft de politie zijn rijbewijs ingevorderd vanwege zijn rijgedrag.
De politie wil graag in contact komen met deze voetganger en eventueel andere getuigen die meer gezien hebben van het asociale rijgedrag van deze bestuurder. Zag je iets of ben je deĀ voetganger die bijna aangereden werd, dan vraagt de politie om hen te bellen via 0900-8844. Doe je dat liever anoniem, bel dan 0800-6070. Registratienummer: PL2100-2017089401.

In de reacties staat een update.

4 reacties:

Mooi Zo!Eigenlijk Nog met naam En Toenaam Op FB

Beantwoorden
Jacco van Nimwegen

stond bij het hool op mijn dochter te wachten toen dat gebeurde.. heb hem alleen hard voorbij zien rijden maar de rest was uit het zicht dus heeft weinig nut om te bellen dan

Beantwoorden

@monique van o. op maandag 1 mei 2017 om 09:46:

altijd bellen.

Beantwoorden

Update:
Inmiddels heeft de gezochte overstekende voetganger zich gemeld bij de politie. Zij hebben voldoende informatie over dit incident ontvangen om een gedegen proces-verbaal op te maken tegen deze bestuurder.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *