4reacties

Gouden hanger met vingerafdruk gevonden


Op het Helmondse politiebureau is een gouden hanger met onbekende vingerafdruk gevonden. Op de achterzijde van de hanger is een datum gegraveerd.
Hoe en wanneer die hanger op het bureau terecht is gekomen, weten ze niet. De politie vermoedt dat de vingerafdruk van een dierbare overledene is en dat de hanger al langere tijd wordt vermist.
De vingerafdruk vergelijken met opgeslagen vingerafdrukken blijkt niet mogelijk aldus wijkagent Jeroen Loohuis. Weet jij van wie deze gouden hanger is, meld je dan bij het politiebureau en vraag naar hem.

In de reacties hieronder staan updates.

Nieuw Helmonds nieuws
4 reacties
Reageer

Update 1:
De politie heeft de eigenaar van deze gouden hanger met onbekende vingerafdruk nog niet gevonden. Dat liet een woordvoerder vandaag weten.

Breng dat lillik ding naar het pandjeshuis, nondeknetter!

Update 2:
De eigenaar van de gouden hanger met vingerafdruk is nog steeds niet gevonden. Vandaar dat er nu tweede oproep wordt gedaan te achterhalen van wie deze hanger is die bijna 2 jaar geleden werd gevonden op het politiebureau. Achter op de hanger staat de datum ..-..-2005 vermeld zo liet wijkagent Monique van Lierop vanochtend weten. Zij maakte de onderstaande foto.
Weet jij van wie deze gouden hanger is, meld je dan bij het politiebureau en vraag naar haar.

De politie vindt iets op het eigen bureau. Iets van onschatbare waarde.
De politie kent niet de herkomst.

Beetje verlate 1 aprilgrap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: