Buiten is het 26 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.041 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Op het Helmondse politiebureau is een gouden hanger met onbekende vingerafdruk gevonden. Op de achterzijde van de hanger is een datum gegraveerd.
Hoe en wanneer die hanger op het bureau terecht is gekomen, weten ze niet. De politie vermoedt dat de vingerafdruk van een dierbare overledene is en dat de hanger al langere tijd wordt vermist.
De vingerafdruk vergelijken met opgeslagen vingerafdrukken blijkt niet mogelijk aldus wijkagent Jeroen Loohuis. Weet jij van wie deze gouden hanger is, meld je dan bij het politiebureau en vraag naar hem.

In de reacties hieronder staan updates.

4 reacties:

Update 1:
De politie heeft de eigenaar van deze gouden hanger met onbekende vingerafdruk nog niet gevonden. Dat liet een woordvoerder vandaag weten.

Beantwoorden

Breng dat lillik ding naar het pandjeshuis, nondeknetter!

Beantwoorden

Update 2:
De eigenaar van de gouden hanger met vingerafdruk is nog steeds niet gevonden. Vandaar dat er nu tweede oproep wordt gedaan te achterhalen van wie deze hanger is die bijna 2 jaar geleden werd gevonden op het politiebureau. Achter op de hanger staat de datum ..-..-2005 vermeld zo liet wijkagent Monique van Lierop vanochtend weten. Zij maakte de onderstaande foto.
Weet jij van wie deze gouden hanger is, meld je dan bij het politiebureau en vraag naar haar.

Beantwoorden

De politie vindt iets op het eigen bureau. Iets van onschatbare waarde.
De politie kent niet de herkomst.

Beetje verlate 1 aprilgrap.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *