Buiten is het 0 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 80.164 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Op het Helmondse politiebureau is een gouden hanger met onbekende vingerafdruk gevonden. Op de achterzijde van de hanger is een datum gegraveerd.
Hoe en wanneer die hanger op het bureau terecht is gekomen, weten ze niet. De politie vermoedt dat de vingerafdruk van een dierbare overledene is en dat de hanger al langere tijd wordt vermist.
De vingerafdruk vergelijken met opgeslagen vingerafdrukken blijkt niet mogelijk aldus wijkagent Jeroen Loohuis. Weet jij van wie deze gouden hanger is, meld je dan bij het politiebureau en vraag naar deze wijkagent.

2 reacties:

Update:
De politie heeft de eigenaar van deze gouden hanger met onbekende vingerafdruk nog niet gevonden. Dat liet zij vandaag weten.

Beantwoorden

Breng dat lillik ding naar het pandjeshuis, nondeknetter!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *