7reacties

Renault ramt gevel woning en rijdt door


Vannacht tussen 0.30 en 01.00 uur was er op de Jan Stevensstraat in de Binnenstad een aanrijding. Een onbekend gebleven bestuurder van een groene metalic gekleurde Renault Megane Scenic (bouwjaar 1997) ramde daarbij de gevel van een woning en is daarna doorgereden. De buitenmuur is ingedeukt en flink ontzet. De bewoner was op het moment van de aanrijding thuis. Hij lag op de bank die ter hoogte stond van de plek waar de aanrijding was en bleef ongedeerd.
Via de nummers op de achtergebleven onderdelen van de auto is de politie nu specifiek op zoek naar die betrokken Renault en diens bestuurder en/of eigenaar. In ieder geval 1 koplamp zou hierbij stuk zijn gegaan. Maar de schade kan ook groter zijn.
Heb jij in jouw buurt die auto met schade zien staan of zag jij die aanrijding gebeuren? Heb je het kenteken genoteerd van deze Renault? Zo ja, dan vraagt de politie hen te bellen via 0900-8844 of de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld ook even het registratienummer: 2017242869.

In de reacties staat een update.
Nieuw Helmonds nieuws
7 reacties
Reageer

Vlak bij ons

Hennie van Berlo

Het blijft maar aan de gang daar in de Stevensstraat. In twee maanden tijd een schietpartij, woninginbraak, hennepkwekerij die afbrand en nu een pui die geraamd wordt. Gezellig straatje om in te wonen. :-(

ja is bij cees van de broek erg he

Wat erg

Update:
Betrokken automobilist heeft zich gemeld
De automobilist die tegen de gevel reed van deze woning in de Jan Stevensstraat heeft zich inmiddels gemeld. Dat bevestigde een woordvoerder van de politie. De veroorzaakte schade wordt door de partijen verder afgehandeld via de verzekering.

Die heeft eerst lekker zijn roes uitgeslapen en vond het vervolgens tijd om zich -zo nuchter als een kip- te melden. Slimme actie!

Het werd hem vast te heet onder de voeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: