Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Vannacht tussen 0.30 en 01.00 uur was er op de Jan Stevensstraat in de Binnenstad een aanrijding. Een onbekend gebleven bestuurder van een groene metalic gekleurde Renault Megane Scenic (bouwjaar 1997) ramde daarbij de gevel van een woning en is daarna doorgereden. De buitenmuur is ingedeukt en flink ontzet. De bewoner was op het moment van de aanrijding thuis. Hij lag op de bank die ter hoogte stond van de plek waar de aanrijding was en bleef ongedeerd.
Via de nummers op de achtergebleven onderdelen van de auto is de politie nu specifiek op zoek naar die betrokken Renault en diens bestuurder en/of eigenaar. In ieder geval 1 koplamp zou hierbij stuk zijn gegaan. Maar de schade kan ook groter zijn.
Heb jij in jouw buurt die auto met schade zien staan of zag jij die aanrijding gebeuren? Heb je het kenteken genoteerd van deze Renault? Zo ja, dan vraagt de politie hen te bellen via 0900-8844 of de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld ook even het registratienummer: 2017242869.

In de reacties staat een update.

7 reacties:

Vlak bij ons

Beantwoorden

Het blijft maar aan de gang daar in de Stevensstraat. In twee maanden tijd een schietpartij, woninginbraak, hennepkwekerij die afbrand en nu een pui die geraamd wordt. Gezellig straatje om in te wonen. 🙁

Beantwoorden

ja is bij cees van de broek erg he

Beantwoorden

Wat erg

Beantwoorden

Update:
Betrokken automobilist heeft zich gemeld
De automobilist die tegen de gevel reed van deze woning in de Jan Stevensstraat heeft zich inmiddels gemeld. Dat bevestigde een woordvoerder van de politie. De veroorzaakte schade wordt door de partijen verder afgehandeld via de verzekering.

Beantwoorden

Die heeft eerst lekker zijn roes uitgeslapen en vond het vervolgens tijd om zich -zo nuchter als een kip- te melden. Slimme actie!

Beantwoorden

Het werd hem vast te heet onder de voeten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *