8reacties

Helmond kappershoofdstad van Nederland

                Pem en ArjanArjan Bevers van Avanti Kappers op de Steenweg is gisteravond gekroond tot beste kapper van Nederland. Dat is de hoogste onderscheiding in de kapperswereld. Pem Meulendijks van Top-Kappers op de Mierloseweg werd uitgeroepen tot de favoriet van de Nederlandse consument.
Daarmee werd Helmond feitelijk de kappershoofdstad van Nederland. Als enige won onze stad 2 van de 7 hoofdprijzen bij de 24ste editie van het Coiffure Award gala in Hilversum. De Coiffure Award is voor kappers wat de Oscars zijn voor acteurs. Een klein leger van journalisten, persfotografen en cameramannen covert dit gala elk jaar, al was het maar vanwege het hoge BN-gehalte.
Via Facebook liet Avanti Kappers weten “En dan uiteindelijk ook nog DE ultieme prijs gewonnen HAIRDRESSER OF THE YEAR 2015!!!!!!! Onze avond kan niet meer stuk! Vanavond op TV bij RTL boulevard!” En ook Top-Kappers bleek niet ontevreden te zijn met hun prijs:  “Jaaaaaaaaaaaa!! We did it!!! 1e prijs coiffure award 2015 wauw hoe gaaf is dat! Super trots op ons hele team! ‪#‎coiffureaward‬ en super bedankt voor al jullie stemmen!!”
Hieronder de uitreiking van deze 2 Coiffure Awards 2015: