Buiten is het 9 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.625 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

                Pem en ArjanArjan Bevers van Avanti Kappers op de Steenweg is gisteravond gekroond tot beste kapper van Nederland. Dat is de hoogste onderscheiding in de kapperswereld. Pem Meulendijks van Top-Kappers op de Mierloseweg werd uitgeroepen tot de favoriet van de Nederlandse consument.
Daarmee werd Helmond feitelijk de kappershoofdstad van Nederland. Als enige won onze stad 2 van de 7 hoofdprijzen bij de 24ste editie van het Coiffure Award gala in Hilversum. De Coiffure Award is voor kappers wat de Oscars zijn voor acteurs. Een klein leger van journalisten, persfotografen en cameramannen covert dit gala elk jaar, al was het maar vanwege het hoge BN-gehalte.
Via Facebook liet Avanti Kappers weten “En dan uiteindelijk ook nog DE ultieme prijs gewonnen HAIRDRESSER OF THE YEAR 2015!!!!!!! Onze avond kan niet meer stuk! Vanavond op TV bij RTL boulevard!” En ook Top-Kappers bleek niet ontevreden te zijn met hun prijs:  “Jaaaaaaaaaaaa!! We did it!!! 1e prijs coiffure award 2015 wauw hoe gaaf is dat! Super trots op ons hele team! ‪#‎coiffureaward‬ en super bedankt voor al jullie stemmen!!”
Hieronder de uitreiking van deze 2 Coiffure Awards 2015:

8 reacties:

Gefeliciteerd, dat zijn mooie prijzen!
Als je haar maar goed zit, of niet Eva Jinek? https://youtu.be/x5xg53Gn2jk

Beantwoorden

Proficiat !! Een geweldige promotie voor Helmond.

Beantwoorden

Beantwoorden

Gefeliciteerd Arjan 🙂

Beantwoorden
Karin Brusselman-Bouma

Avanti kappers gefeliciteerd !

Beantwoorden
Laura van Gelooven-Johann

Nancy van Schijndel, kijk je oude baas is de beste van Nederland 😉

Beantwoorden
Alain van Schijndel

Gefeliciteerd Arjan

Beantwoorden
Lian Van de Kerkhof-Koolen

Proficiat, geweldig van je om Helmond weer met een gunstig

Beantwoorden
Jeany Coolen-Drouen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *