Helmonder (26) mepte er vannacht flink op los in Ommel: 4 gewonden


De politie heeft vannacht een 26-jarige Helmonder aangehouden. Hij wordt verdacht van openlijke geweldpleging met 4 gewonden als gevolg bij een woning in Ommel.
Rond 3.00 uur zat de bewoner samen met enkele bekenden buiten in de tuin. Plotseling kwamen enkele mannen het terrein op en begonnen op de benadeelden in te slaan. Daarbij zouden ook metalen slagwapens zijn gebruikt. De slachtoffers hebben zich verzet waarna de aanvallers er op enig moment vandoor gingen. De 26-jarige Helmonder probeerde zich nog te verstoppen in een tuin in de omgeving maar werd daar toch door de gealarmeerde agenten aangehouden. Hij had zelf door het verzet van de benadeelden verwondingen overgehouden aan gezicht en benen. De andere daders, vermoedelijk nog 2 of 3 mannen, zijn er wel vandoor gegaan.
Bij de openlijke geweldpleging raakten 4 benadeelden gewond. De 25-jarige bewoner liep blauwe plekken op zijn lichaam en een pijnlijke arm op. Een 39-jarige man uit Wateringen kreeg een klap op zijn hoofd en was even buiten bewustzijn. Een 40-jarige Eindhovenaar is in het ziekenhuis behandeld aan een gebroken schouder en blauwe plekken op zijn lichaam. Een 24-jarige Helmonder liep een wond aan een arm op waaraan hij zich in het ziekenhuis heeft laten behandelen.
De politie is een onderzoek begonnen en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets hebben gezien of weten wie de mannen zijn die zijn weggevlucht, kunnen zich melden bij de politie in Asten via 0900-8844.

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: