Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.241 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie heeft vannacht een 26-jarige Helmonder aangehouden. Hij wordt verdacht van openlijke geweldpleging met 4 gewonden als gevolg bij een woning in Ommel.
Rond 3.00 uur zat de bewoner samen met enkele bekenden buiten in de tuin. Plotseling kwamen enkele mannen het terrein op en begonnen op de benadeelden in te slaan. Daarbij zouden ook metalen slagwapens zijn gebruikt. De slachtoffers hebben zich verzet waarna de aanvallers er op enig moment vandoor gingen. De 26-jarige Helmonder probeerde zich nog te verstoppen in een tuin in de omgeving maar werd daar toch door de gealarmeerde agenten aangehouden. Hij had zelf door het verzet van de benadeelden verwondingen overgehouden aan gezicht en benen. De andere daders, vermoedelijk nog 2 of 3 mannen, zijn er wel vandoor gegaan.
Bij de openlijke geweldpleging raakten 4 benadeelden gewond. De 25-jarige bewoner liep blauwe plekken op zijn lichaam en een pijnlijke arm op. Een 39-jarige man uit Wateringen kreeg een klap op zijn hoofd en was even buiten bewustzijn. Een 40-jarige Eindhovenaar is in het ziekenhuis behandeld aan een gebroken schouder en blauwe plekken op zijn lichaam. Een 24-jarige Helmonder liep een wond aan een arm op waaraan hij zich in het ziekenhuis heeft laten behandelen.
De politie is een onderzoek begonnen en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets hebben gezien of weten wie de mannen zijn die zijn weggevlucht, kunnen zich melden bij de politie in Asten via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *