Helmondse QPI (printplaten) is verkocht


Het Helmondse bedrijf Q.P.I. Group Holding B.V. is gisteren overgenomen door Fineline Global. Zij kochten het van QPI-directeur Arjan Warnaar en een tweede aandeelhouder. QPI ontwikkelt, produceert en verkoopt geavanceerde printplaten (Printed Circuit Boards). Fineline is een grote wereldwijd opererende Duits-Israëlische printplaatleverancier. Deze overname volgt op overnames van Fineline in 2014 in Duitsland en Italië.
QPI werd in 1988 opgericht. 2 Jaar geleden verhuisde het bedrijf van de Zuiddijknaar de Schootense Dreef. In Helmond werken zo’n 40 medewerkers, in hun Chinese vestiging 20. Het bedrijf blijft opereren onder de naam QPI en de Arjan Warnaar blijft directeur. Deze overname gaat volgens hem niet gepaard met een grootschalige reorganisatie of ontslagen.
“QPI heeft een agressieve groeistrategie en om haar ambities te realiseren moet ze beschikken over een sterke partner. Met Fineline als partner kunnen we gebruik maken van een aantal kwalitatief hoogwaardige productielijnen en een uitstekende ondersteuning, zowel logistiek als kwalitatief.”

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: