Buiten is het 12 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 88.739 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Het Helmondse bedrijf Q.P.I. Group Holding B.V. is gisteren overgenomen door Fineline Global. Zij kochten het van QPI-directeur Arjan Warnaar en een tweede aandeelhouder. QPI ontwikkelt, produceert en verkoopt geavanceerde printplaten (Printed Circuit Boards). Fineline is een grote wereldwijd opererende Duits-Israëlische printplaatleverancier. Deze overname volgt op overnames van Fineline in 2014 in Duitsland en Italië.
QPI werd in 1988 opgericht. 2 Jaar geleden verhuisde het bedrijf van de Zuiddijknaar de Schootense Dreef. In Helmond werken zo’n 40 medewerkers, in hun Chinese vestiging 20. Het bedrijf blijft opereren onder de naam QPI en de Arjan Warnaar blijft directeur. Deze overname gaat volgens hem niet gepaard met een grootschalige reorganisatie of ontslagen.
“QPI heeft een agressieve groeistrategie en om haar ambities te realiseren moet ze beschikken over een sterke partner. Met Fineline als partner kunnen we gebruik maken van een aantal kwalitatief hoogwaardige productielijnen en een uitstekende ondersteuning, zowel logistiek als kwalitatief.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *