3reacties

Kaarsjes veroorzaken brand in appartement


De brandweer werd om 22.51 uur gisteravond (op Eerste Kerstdag) gealarmeerd voor een brand in een appartement aan de Zuid-Koninginnewal in het centrum. Bewoners hadden 112 gebeld omdat ze een brandlucht roken en er een rookmelder afging in een appartement op de tweede etage.
De brandweer die met 2 blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse kwam, heeft de deur van de woning moeten forceren om binnen te komen. De bewoners waren niet thuis, zij zouden net even de hond zijn wezen uitlaten.
Bewoners en hun huisdieren van andere appartementen moesten tijdelijk hun woning verlaten. Volgens de brandweerwoordvoering zou de brand zijn ontstaan door kaarsjes die nog aan waren gebleven. Door de aanwezige werkende rookmelders kon erger worden voorkomen. Er is niemand gewond geraakt.
Na controle van de brandweer mochten de andere bewoners weer terug naar hun woningen. Of de bewoners van het getroffen appartement terug mochten weten we niet. 
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto´s.

Nieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

Shit, dat is naast die winkel Vanalleswa waar eerder dit jaar die explosie was.

Heel triest natuurlijk, zo'n brand, en zeker voor de onschuldige omwonenden. Maar eerlijk is eerlijk, van mij mogen mensen die gewoon de deur uitgaan terwijl er kaarsen staan te branden, gewoon zelf de rekening in de bus krijgen van alle schade.

Oh shit! Gaat lekker daar in t centrum!🤦‍♀️ Wie laat er dan ook kaarsen aan als ie weg gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: