Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.432 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

3reacties

De brandweer werd om 22.51 uur gisteravond (op Eerste Kerstdag) gealarmeerd voor een brand in een appartement aan de Zuid-Koninginnewal in het centrum. Bewoners hadden 112 gebeld omdat ze een brandlucht roken en er een rookmelder afging in een appartement op de tweede etage.
De brandweer die met 2 blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse kwam, heeft de deur van de woning moeten forceren om binnen te komen. De bewoners waren niet thuis, zij zouden net even de hond zijn wezen uitlaten.
Bewoners en hun huisdieren van andere appartementen moesten tijdelijk hun woning verlaten. Volgens de brandweerwoordvoering zou de brand zijn ontstaan door kaarsjes die nog aan waren gebleven. Door de aanwezige werkende rookmelders kon erger worden voorkomen. Er is niemand gewond geraakt.
Na controle van de brandweer mochten de andere bewoners weer terug naar hun woningen. Of de bewoners van het getroffen appartement terug mochten weten we niet. 
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto´s.

3 reacties:

Shit, dat is naast die winkel Vanalleswa waar eerder dit jaar die explosie was.

Beantwoorden

Heel triest natuurlijk, zo’n brand, en zeker voor de onschuldige omwonenden. Maar eerlijk is eerlijk, van mij mogen mensen die gewoon de deur uitgaan terwijl er kaarsen staan te branden, gewoon zelf de rekening in de bus krijgen van alle schade.

Beantwoorden

Oh shit! Gaat lekker daar in t centrum!🤦‍♀️ Wie laat er dan ook kaarsen aan als ie weg gaat.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *