6reacties

Knallende auto gezocht in Dierdonk


De politie roept via Burgernet bewoners in Dierdonk op om uit te kijken naar een klein model grijze personenauto. In het afgelopen uur werden diverse knallen gehoord waarbij die auto is gezien. De politie benadrukt dat je de auto of inzittende(n) niet zelf moet benaderen. Heb je meer info, bel dan de politie op 112.

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

Knallen in de zin van vuurwerk, vuurwapen of een slecht werkende LPG tank/motor?

@Mark op zondag 2 november 2014 om 22:04:

Begrijpelijke vragen, maar meer dan wat we in het bericht schreven, weten we op dit moment niet.

Op Facebook zeggen ze al 3 doden maar waar dat vandaan komt ?...

De politie heeft de grijze personenauto die gezien is bij de meldingen van de knallen in nog niet aangetroffen. De politie zoekt verder.

Kapotte knalpijp

De knallen zondagavond in Dierdonk nog niet thuisgebracht
De politie tast nog in het duister waardoor de knallen in Dierdonk zondagavond veroorzaakt werden. Verschillende bewoners hoorden die knallen die op schoten of vuurwerk leken. Agenten die ter plaatse kwamen van de meldingen, hoorden de knallen ook. Bewoners hadden een kleine grijze personenauto met hoge snelheid door de wijk zien rijden. Die auto is mogelijk betrokken net als 2 jongens op een grijze scooter. Uit het politieonderzoek dat werd ingesteld, is tot op heden niets gekomen.
De politie vraagt contact met hen op te nemen als je informatie hebt over deze zaak. Dat kan via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: