Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.609 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

De politie roept via Burgernet bewoners in Dierdonk op om uit te kijken naar een klein model grijze personenauto. In het afgelopen uur werden diverse knallen gehoord waarbij die auto is gezien. De politie benadrukt dat je de auto of inzittende(n) niet zelf moet benaderen. Heb je meer info, bel dan de politie op 112.

6 reacties:

Knallen in de zin van vuurwerk, vuurwapen of een slecht werkende LPG tank/motor?

Beantwoorden

@Mark op zondag 2 november 2014 om 22:04:

Begrijpelijke vragen, maar meer dan wat we in het bericht schreven, weten we op dit moment niet.

Beantwoorden

Op Facebook zeggen ze al 3 doden maar waar dat vandaan komt ?…

Beantwoorden

De politie heeft de grijze personenauto die gezien is bij de meldingen van de knallen in nog niet aangetroffen. De politie zoekt verder.

Beantwoorden

Kapotte knalpijp

Beantwoorden

De knallen zondagavond in Dierdonk nog niet thuisgebracht
De politie tast nog in het duister waardoor de knallen in Dierdonk zondagavond veroorzaakt werden. Verschillende bewoners hoorden die knallen die op schoten of vuurwerk leken. Agenten die ter plaatse kwamen van de meldingen, hoorden de knallen ook. Bewoners hadden een kleine grijze personenauto met hoge snelheid door de wijk zien rijden. Die auto is mogelijk betrokken net als 2 jongens op een grijze scooter. Uit het politieonderzoek dat werd ingesteld, is tot op heden niets gekomen.
De politie vraagt contact met hen op te nemen als je informatie hebt over deze zaak. Dat kan via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *