4reacties

Lintje voor Tonny Zerstegen


Gisteren ontving Tonny Zerstegen uit handen van burgemeester Elly Blanksma een Koninklijke Onderscheiding voor haar jarenlange verdiensten voor het Samenwerkingsverband Vrije Danstoernooien.
Mevrouw Zerstegen-Timmers was van 1994 tot 2000 actief als secretaris van de regionaal opererende Vrije dansbond, die opleidingen en wedstrijden organiseerde voor kinderen. Bij deze dansbond was zij ook 2 jaar jurylid. Sinds die dansbond in 2000 verder ging onder de naam Samenwerkingsverband Vrije Danstoernooien (S.V.D.) verricht zij daarvoor tot op heden secretariaatswerkzaamheden zoals de ledenadministratie en de indeling in danscategorieën. Ook maakt zij de danspasjes voor de dansers en danseressen, notuleert de vergaderingen en maakt zij deel uit van de telcommissie tijdens danstoernooien. Verder is zij belast met het samenstellen van het verenigingsboek.

Nieuw Helmonds nieuws
4 reacties
Reageer

Hallo Tonny,
Wat leuk om je weer terug te zien en gefeliciteerd met je mooie onderscheidingen. Jaren geleden werkte we allebei op EDAH hoofdkantoor. Ben benieuwd of je het nog weet .Ik zat bij Willie van de Putten op afdeling Rechtstreekse Zendingen.
Groetjes van José van den Waardenburg uit Bakel !

José van den Waardenburg

Trots op onze schoonzus. Deze onderscheiding heeft ze dan ook echt verdiend.
Wat was het een verrassing voor je Tonny.
Mooi om te zien en meeste maken. Lekker nagenieten van alles.
Ook voor Berry leuk want de partner achter een vrijwilliger is ook belangrijk. En fijn voor ondersteuning
Proficiat samen ????????????????

Petrie Smulders

Hoi tonny
Gefeliciteerd met je koninklijke onderscheiding.je hebt het verdiend hoor,geniet ervan.

Hoi Tonny wat leuk dat je jarenlange inzet verrassend beloond wordt met een koninklijke onderscheiding. Van harte gefeliciteerd. Dik verdiend!!

Rianne en Frank Hermans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: