Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Gisteren ontving Tonny Zerstegen uit handen van burgemeester Elly Blanksma een Koninklijke Onderscheiding voor haar jarenlange verdiensten voor het Samenwerkingsverband Vrije Danstoernooien.
Mevrouw Zerstegen-Timmers was van 1994 tot 2000 actief als secretaris van de regionaal opererende Vrije dansbond, die opleidingen en wedstrijden organiseerde voor kinderen. Bij deze dansbond was zij ook 2 jaar jurylid. SindsĀ dieĀ dansbond in 2000 verder ging onder de naam Samenwerkingsverband Vrije Danstoernooien (S.V.D.) verricht zij daarvoor tot op heden secretariaatswerkzaamheden zoals de ledenadministratie en de indeling in danscategorieĆ«n. Ook maakt zij de danspasjes voor de dansers en danseressen, notuleert de vergaderingen en maakt zij deel uit van de telcommissie tijdens danstoernooien. Verder is zij belast met het samenstellen van het verenigingsboek.

0 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *