Buiten is het 20 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.250 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Gisteren ontving Tonny Zerstegen uit handen van burgemeester Elly Blanksma een Koninklijke Onderscheiding voor haar jarenlange verdiensten voor het Samenwerkingsverband Vrije Danstoernooien.
Mevrouw Zerstegen-Timmers was van 1994 tot 2000 actief als secretaris van de regionaal opererende Vrije dansbond, die opleidingen en wedstrijden organiseerde voor kinderen. Bij deze dansbond was zij ook 2 jaar jurylid. Sinds die dansbond in 2000 verder ging onder de naam Samenwerkingsverband Vrije Danstoernooien (S.V.D.) verricht zij daarvoor tot op heden secretariaatswerkzaamheden zoals de ledenadministratie en de indeling in danscategorieën. Ook maakt zij de danspasjes voor de dansers en danseressen, notuleert de vergaderingen en maakt zij deel uit van de telcommissie tijdens danstoernooien. Verder is zij belast met het samenstellen van het verenigingsboek.

4 reacties:

Hallo Tonny,
Wat leuk om je weer terug te zien en gefeliciteerd met je mooie onderscheidingen. Jaren geleden werkte we allebei op EDAH hoofdkantoor. Ben benieuwd of je het nog weet .Ik zat bij Willie van de Putten op afdeling Rechtstreekse Zendingen.
Groetjes van José van den Waardenburg uit Bakel !

Beantwoorden
José van den Waardenburg

Trots op onze schoonzus. Deze onderscheiding heeft ze dan ook echt verdiend.
Wat was het een verrassing voor je Tonny.
Mooi om te zien en meeste maken. Lekker nagenieten van alles.
Ook voor Berry leuk want de partner achter een vrijwilliger is ook belangrijk. En fijn voor ondersteuning
Proficiat samen ????????????????

Beantwoorden

Hoi tonny
Gefeliciteerd met je koninklijke onderscheiding.je hebt het verdiend hoor,geniet ervan.

Beantwoorden

Hoi Tonny wat leuk dat je jarenlange inzet verrassend beloond wordt met een koninklijke onderscheiding. Van harte gefeliciteerd. Dik verdiend!!

Beantwoorden
Rianne en Frank Hermans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *