3reacties

Liggende Helmonder gepakt na inbraak


De politie arresteerde vannacht een 25-jarige Helmonder omdat hij mogelijk betrokken was bij een inbraak in een woning aan de Van de Venstraat in Valkenswaard.
Kort voor 2.30 uur meldde een oplettende bewoner bij de politie dat er 2 mannen rondliepen die hij niet vertrouwde. Toen agenten poolshoogte namen bij een geparkeerde auto waarbij de mannen ook waren gezien, zagen ze iemand in die wagen liggen. Hij had goederen bij zich die te herleiden waren naar de woning aan de nabijgelegen Van de Venstraat. Bij navraag door de agenten bij de bewoners bleek dat daar kort daarvoor inderdaad een toegangsdeur was opengebroken en dat er goederen waren weggehaald.
De Helmonder in de auto is aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De politie is nog op zoek naar een tweede verdachte.

Nieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

Vreemde titel. Ik lig 's nachts namelijk ook altijd en ik denk met mij nog veel meer helmonders. ....

@Femke Leijten op dinsdag 2 juni 2015 om 15:30:

Een beetje vreemd inderdaad. Wij liggen 's nachts meestal ook. :-) Helaas kunnen we in de korte titel niet alle informatie zetten die we in het artikel hebben staan. Zoals je wellicht al las, lag de man in een geparkeerde auto.

Tweede Helmonder gearresteerd na inbraak in deze woning
Vanochtend hield de politie een tweede Helmonder aan vanwege de inbraak in bovengenoemde woning. Deze 31-jarige man uit Helmond werd rond 9.30 uur thuis gearresteerd.
Hij en de 25-jarige ander verdachte zitten nog vast. De politie onderzoekt of ze die nacht ook betrokken zijn geweest bij 2 andere inbraken die in die omgeving werden gepleegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: