Buiten is het 32 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.272 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De politie arresteerde vannacht een 25-jarige Helmonder omdat hij mogelijk betrokken was bij een inbraak in een woning aan de Van de Venstraat in Valkenswaard.
Kort voor 2.30 uur meldde een oplettende bewoner bij de politie dat er 2 mannen rondliepen die hij niet vertrouwde. Toen agenten poolshoogte namen bij een geparkeerde auto waarbij de mannen ook waren gezien, zagen ze iemand in die wagen liggen. Hij had goederen bij zich die te herleiden waren naar de woning aan de nabijgelegen Van de Venstraat. Bij navraag door de agenten bij de bewoners bleek dat daar kort daarvoor inderdaad een toegangsdeur was opengebroken en dat er goederen waren weggehaald.
De Helmonder in de auto is aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De politie is nog op zoek naar een tweede verdachte.

3 reacties:

Vreemde titel. Ik lig ’s nachts namelijk ook altijd en ik denk met mij nog veel meer helmonders. ….

Beantwoorden

@Femke Leijten op dinsdag 2 juni 2015 om 15:30:

Een beetje vreemd inderdaad. Wij liggen ’s nachts meestal ook. 🙂 Helaas kunnen we in de korte titel niet alle informatie zetten die we in het artikel hebben staan. Zoals je wellicht al las, lag de man in een geparkeerde auto.

Beantwoorden
De weblog van Helmond

Tweede Helmonder gearresteerd na inbraak in deze woning
Vanochtend hield de politie een tweede Helmonder aan vanwege de inbraak in bovengenoemde woning. Deze 31-jarige man uit Helmond werd rond 9.30 uur thuis gearresteerd.
Hij en de 25-jarige ander verdachte zitten nog vast. De politie onderzoekt of ze die nacht ook betrokken zijn geweest bij 2 andere inbraken die in die omgeving werden gepleegd.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *