3reacties

Lintje voor Henri van Schijndel


Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd om Henri van Schijndel te benomen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg de onderscheiding vanavond uitgereikt door locoburgemeester Frans Stienen. Dat gebeurde na afloop van de volleybalwedstrijd van de Eindhovense studentenvereniging Hajraa die vorige week zaterdag kampioen werd.
Sinds zijn jeugd is Henri van Schijndel intensief betrokken bij de volleybalsport. Eerst als speler in onder meer de toenmalige eredivisie en later als trainer en coach. Hij was trainer van vele volleybal liefhebbers (top en recreatief) in het zuiden van het land. Dit deed hij 40 jaar lang vanuit verschillende verenigingen. Deze Helmonder heeft veel verenigingen voorzien van een nieuw technisch kader en plan waar nu nog steeds de vruchten van worden geplukt. Tevens heeft hij zich lange tijd ingezet als Nevobo steunpunt trainer en daarvoor als districtstrainer vanuit het toenmalige district 22. Gedurende deze periode heeft de heer Van Schijndel de hoogste trainers diploma gehaald A, B en C.
Al deze verdiensten waren voor Zijne Majesteit de Koning aanleiding om de heer H.J.G. van Schijndel te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Nieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

Henri,
Van harte gefeliciteerd met je lintje.
Je hebt het verdiend!!
Groeten vanuit Roosendaal. Een ex-EVVer

Piet van den Berg

van harte toon en thea jacobs polaris

Henri van Schijndel met zijn ontvangen koninklijke onderscheiding zaterdagavond, Pressvisuals.com maakte de foto's.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: