Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.068 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Foto door Sander PetersHet heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd om Henri van Schijndel te benomen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg de onderscheiding vanavond uitgereikt door locoburgemeester Frans Stienen. Dat gebeurde na afloop van de volleybalwedstrijd van de Eindhovense studentenvereniging Hajraa die vorige week zaterdag kampioen werd.
Sinds zijn jeugd is Henri van Schijndel intensief betrokken bij de volleybalsport. Eerst als speler in onder meer de toenmalige eredivisie en later als trainer en coach. Hij was trainer van vele volleybal liefhebbers (top en recreatief) in het zuiden van het land. Dit deed hij 40 jaar lang vanuit verschillende verenigingen. Deze Helmonder heeft veel verenigingen voorzien van een nieuw technisch kader en plan waar nu nog steeds de vruchten van worden geplukt. Tevens heeft hij zich lange tijd ingezet als Nevobo steunpunt trainer en daarvoor als districtstrainer vanuit het toenmalige district 22. Gedurende deze periode heeft de heer Van Schijndel de hoogste trainers diploma gehaald A, B en C.
Al deze verdiensten waren voor Zijne Majesteit de Koning aanleiding om de heer H.J.G. van Schijndel te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

3 reacties:

Henri,
Van harte gefeliciteerd met je lintje.
Je hebt het verdiend!!
Groeten vanuit Roosendaal. Een ex-EVVer

Beantwoorden
Piet van den Berg

van harte toon en thea jacobs polaris

Beantwoorden

Henri van Schijndel met zijn ontvangen koninklijke onderscheiding zaterdagavond, Pressvisuals.com maakte de foto’s.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *