12reacties

Man opgepakt voor mishandelen jongen


De politie heeft gisteravond een 30-jarige man aangehouden voor openlijke geweldpleging op de Hermelijnstraat in de Binnenstad. Rond 20.00 uur kregen zij de melding dat er een jongen werd mishandeld door een aantal mannen. Ter plaatse treffen de agenten de gewonde 17-jarige jongen aan. De tiener raakte dusdanig gewond dat hij met de ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht.
De politie doet op dit moment onderzoek. Hierbij zijn zij nog op zoek naar een aantal mannen die mogelijk betrokken zijn bij deze openlijke geweldpleging. Als jij iets gezien of gehoord hebt, dan vraagt de politie je om contact op te nemen met hen via 0900-8844. Geef je jouw tip liever anoniem door dan kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Nieuw Helmonds nieuws
12 reacties
Reageer

Zomaar?

Een aantal 'mannen' tegen 1 jonge van 17? Dapper hoor! Lafaards!

Ellen van de Mortel

Mooi zo, op naar weer het volgende "incident".

Bij mij in de straat maar heb niks gezien of gehoord raar

En zo gaat het maar door en blijven ze vechten Pff ja met een taakstraf en ze mogen weer gaan het moet stoppen vast zetten en lang vast houden niet loslaten dat tuig

Niet normaal meer die mensen ????????

De oudere van tegenwoordig hha

Marcél Davinci

Luister sommige etters onder de leeftijd van 18 gedragen zich ouder en zien er ouder uit en dagen de mensen ook uit "als volwassenen" of slaan zelf de mensen. Het is heel simpel slaan als een vent is ontvangen als een vent . Je gaat van te voren niet de legitimatie vragen ????

Held op sokken mongolen

Sandra Speakman

Sommige jeugd verlangen naar de zweep.

@Mark Berens op donderdag 19 december 2019 om 12:18:

ik zag op facebook voorbij komen dat dat wel eens een wraakactie kon zijn op het incident van 8 december van dat tweetal kopschoppers tegen die 4.
Als dat zo is dan is deze daad nog laffer als wat het tweetal op zijn of haar geweten heeft.

@hellmonder, nee dan zou het volkomen logisch en acceptabel zijn.Hoef je alleen maar te verklaren dat zij met meer waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: