Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.300 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
12reacties

De politie heeft gisteravond een 30-jarige man aangehouden voor openlijke geweldpleging op de Hermelijnstraat in de Binnenstad. Rond 20.00 uur kregen zij de melding dat er een jongen werd mishandeld door een aantal mannen. Ter plaatse treffen de agenten de gewonde 17-jarige jongen aan. De tiener raakte dusdanig gewond dat hij met de ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht.
De politie doet op dit moment onderzoek. Hierbij zijn zij nog op zoek naar een aantal mannen die mogelijk betrokken zijn bij deze openlijke geweldpleging. Als jij iets gezien of gehoord hebt, dan vraagt de politie je om contact op te nemen met hen via 0900-8844. Geef je jouw tip liever anoniem door dan kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

12 reacties:

Zomaar?

Beantwoorden

Een aantal ‘mannen’ tegen 1 jonge van 17? Dapper hoor! Lafaards!

Beantwoorden

Mooi zo, op naar weer het volgende “incident”.

Beantwoorden

Bij mij in de straat maar heb niks gezien of gehoord raar

Beantwoorden

En zo gaat het maar door en blijven ze vechten Pff ja met een taakstraf en ze mogen weer gaan het moet stoppen vast zetten en lang vast houden niet loslaten dat tuig

Beantwoorden

Niet normaal meer die mensen ????????

Beantwoorden

De oudere van tegenwoordig hha

Beantwoorden

Luister sommige etters onder de leeftijd van 18 gedragen zich ouder en zien er ouder uit en dagen de mensen ook uit “als volwassenen” of slaan zelf de mensen. Het is heel simpel slaan als een vent is ontvangen als een vent . Je gaat van te voren niet de legitimatie vragen ????

Beantwoorden

Held op sokken mongolen

Beantwoorden

Sommige jeugd verlangen naar de zweep.

Beantwoorden

@Mark Berens op donderdag 19 december 2019 om 12:18:

ik zag op facebook voorbij komen dat dat wel eens een wraakactie kon zijn op het incident van 8 december van dat tweetal kopschoppers tegen die 4.
Als dat zo is dan is deze daad nog laffer als wat het tweetal op zijn of haar geweten heeft.

Beantwoorden

@hellmonder, nee dan zou het volkomen logisch en acceptabel zijn.Hoef je alleen maar te verklaren dat zij met meer waren.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *