8reacties

Motorrijder gewond na val


Vermoedelijk bij het remmen voor het verkeerslicht is een motorrijder vanmiddag rond 13.50 uur gevallen. Dat gebeurde op de Deurneseweg ter hoogte van de kruising met de Deltaweg.
De man was aanspreekbaar en is met onbekende verwondingen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De motor wordt door een bergingsbedrijf opgehaald. De gemeente gaat het wegdek reinigen omdat het glad aanvoelt. Harrie Fotografie maakte de 3 onderstaande foto’s.

Nieuw Helmonds nieuws
8 reacties
Reageer

Heftig zeg, alleen zijn hesje is nog wat er van hem over is!

Komt door die klote flitsers die stoplichten springen op oranje en uit reactie om geen boete tekrijgen ga je vol in de rem

Sterkte

Demicia Nagle

met dit weer is het spekglad voor de motorrijders! wij kunnen als een gek in de remmen zodra het op oranje springt en er word geen rekening mee gehouden dat wij er maar twee wielen onder hebben zitten ipv vier.

Yvonne Schalks

Vanaf foto te zien heel weinig profiel ... sterkte voor bereider!

Ik hoop dat de olie die daar vrijdag op de weg lag, tot aan de Baroniehof, is opgeruimd. We hebben het gemeld, hoop dat t ook gebeurd is, het was daar nml spekglad.

Lenie Weijnen

Daar Kun je ook niet veel meer van verwachten????

Twan van Stratum

@ Twan van Stratum, beetje domme reactie,heb jij ooit motorraces gezien?al heb je gloednieuwe banden spekglad wegdeel gaat alles onderuit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: