Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.397 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Vermoedelijk bij het remmen voor het verkeerslicht is een motorrijder vanmiddag rond 13.50 uur gevallen. Dat gebeurde op de Deurneseweg ter hoogte van de kruising met de Deltaweg.
De man was aanspreekbaar en is met onbekende verwondingen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De motor wordt door een bergingsbedrijf opgehaald. De gemeente gaat het wegdek reinigen omdat het glad aanvoelt. Harrie Fotografie maakte de 3 onderstaande foto’s.

8 reacties:

Heftig zeg, alleen zijn hesje is nog wat er van hem over is!

Beantwoorden

Komt door die klote flitsers die stoplichten springen op oranje en uit reactie om geen boete tekrijgen ga je vol in de rem

Beantwoorden

Sterkte

Beantwoorden

met dit weer is het spekglad voor de motorrijders! wij kunnen als een gek in de remmen zodra het op oranje springt en er word geen rekening mee gehouden dat wij er maar twee wielen onder hebben zitten ipv vier.

Beantwoorden

Vanaf foto te zien heel weinig profiel … sterkte voor bereider!

Beantwoorden

Ik hoop dat de olie die daar vrijdag op de weg lag, tot aan de Baroniehof, is opgeruimd. We hebben het gemeld, hoop dat t ook gebeurd is, het was daar nml spekglad.

Beantwoorden

Daar Kun je ook niet veel meer van verwachten????

Beantwoorden

@ Twan van Stratum, beetje domme reactie,heb jij ooit motorraces gezien?al heb je gloednieuwe banden spekglad wegdeel gaat alles onderuit.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *